> Projecten

Het maken van een babykamer.
Inclusief lambrisering en inbouwkast. tevens laminaat gelegd.
   
Radiator bekleding
Het maken van een radiator betimmering die ook als bank te gebruiken is.
   
Kastenwand
Het maken van een kasten wand 4 meter breed 2,8 meter hoog met deuren.
   
Inloopkast
Inloopkast met hoogglans deuren.
   
Diverse zolderkasten onder schuindak.
Diverse mogelijkheden voor een inbouwkast onder schuin dak.
     
     
   
Bedstee
Het maken van een bedstee. Afwerking met mdf kraaldelen. Onder het bed een lade voor speelgoed e.d.
   
Velto Interstuhl showroom
Het maken van diverse showroom meubelen, waaronder een Bar met achterwand kast, een bank/display meubel en diverse kantoormeubelen en displaymeubelen tevens nog een pantry voor op het kantoor. De meubelen zijn van MDF gemaakt en gespoten in RAL 9016. Het ontwerp is van Jan de Bouvrie.
     
     
     
 
     
     
   
BAMBOE binnendeuren
Binnendeuren gefineerd met Bamboe. De deuren zijn voorzien van onzichtbare scharnieren, dat wil zeggen dat er geen knoop zichtbaar is op het kozijn en deur. De deuren zijn door middel van de scharnieren 3 dimensionaal te verstellen.
   
BAMBOE eetkamertafel
Eetkamer tafel met een Bamboe blad van 8 cm dik en RVS geslepen x-poten. Deze tafel is leverbaar in verschillende lengte en breedte maten.
   
Zwevend audio dressoir BAMBOO
Zwevend dressoir met een Bamboe blad en accenten op de laden. Voorzien van 2 soft-close laden. Leverbaar in alle kleuren en maten.
   
Ontbijt bar met kast
Een ontbijt bar met een vaste kast eraan. Gemaakt van MDF en zijdeglans gespoten in RAL 9016. Netjes van vloer tot plafond en nergens schroeven in het zicht.
   
Badombouw
Het maken van een badombouw op maat. De klant had een bad op de slaapkamer laten plaatsen. Ter plekke is de ombouw gemaakt en beplakt met HPL van Egger. Ferrera donker eiken, zodat je een mooie strakke rand creëert. Daarna is alles netjes op kleur afgekit.
   
Ronde eettafel
Het maken van een ronde eettafel. Gemaakt van MDF en meranti. Tafel is gespoten in RAL 9010.
   
Wand afwerking CANYON
Het maken van een wand afwerking in berken triplex. De wand afwerking is opgebouwd uit 2 keer 9 mm berken triplex. Waarvan de eerste laag dicht is en de tweede laag is open. Het uiterlijk van de tweede laag is met behulp van een cnc frees in een soort rots (CANYON) patroon veranderd. De betimmering loopt vanuit de kelder tot aan de 3e etage. Zelfs de trappen hebben een CANYON uiterlijk gekregen, dit door middel van een 24 mm dikke berken triplex plaat die een open structuur heeft gekregen door de cnc frees. Deze opdracht is uitgevoerd in opdracht van architecten bureau 24H te Rotterdam.
     
   
Keukenruimte oplossing.
Een nieuwe keukenkast in een ongebruikte hoek van de keuken. In eerste lastig, omdat de grepen van de keuken nergens meer te krijgen waren. Na goed overleg besloten om greeploze deuren te gebruiken. Dit om een raar beeld van 2 verschillende grepen te voorkomen. Kast is gemaakt van MDF met witte folie. Blad en deuren zijn gespoten in Ral 9003. Linker kast is voorzien van apothekers manden en soft-close geleiders. Rechterdeur eveneens voorzien van soft-close scharnieren.
   
Trapkast + CV kast
Het terugplaatsen van de ouderwetse paneeldeuren kast onder de trap in een huis uit 1670 in het centrum van Haarlem. Eerst de trap dicht gemaakt en daarna de kast geplaatst. Kast is in werkplaats gemaakt en in 1 dag geplaatst. De nieuwe cv ketel en vloerverwarming pomp wegwerken in een kast met paneeldeuren. Achter de rechter deur bevind zich de cv ketel. In de linker kast is de vloerverwarming pomp weggewerkt achter een demontabel paneel. De kast is nog voorzien van zoveel mogelijk bergruimte. De eigenaar wilde alles zelf schilderen, dus is alles schilder klaar opgeleverd.

   
Bar/boekenkast
Het maken van een hoekkast, die als barretje en boekenkast fungeerd. Opgebouwd uit MDF gefineerd met Amerikaans noten en 2 keer gebeitst. De planken zijn verstelbaar en voorzien van slingerlijsten en glazenhouders. In de onderkant ruimte voor meerdere flessen. De gaten zijn netjes afgewerkt met een kunststof ring. De andere onderhoek is bereikbaar door een klein zelfsluitend deurtje, zodat er nog genoeg opgeborgen kan worden en er geen ruimte verloren is gegaan.

   
Plafond ornament
Plaat van 1800 mm x 1200 mm x 12 mm MDF met een opstaande rand. Waar netjes een speciale koof verlichting slang is in weggewerkt. Onderkant 11 halogeen spotjes, alle lichten zijn door middel van een dimmer bedienbaar.
   
Zwevend audio dressoir
Uitgevoerd in MDF met lakdraag folie, daarna wit geschilderd met 4 lagen lak. Het blad is uitgevoerd in 18 mm MDF beplakt met duropal HPL donker eiken Milano. Zwevend opgehangen, daarna het paneel met de televisie geplaatst.

   
Garderobekast
Garderobekast uitgevoerd in MDF gefineerd met teak. Binnenkant is van gemelamineerd spaanplaat vanille. De buitenkant is behandeld met 2 lagen transparante beits.
   
Bureau
Bureau op maat in een hoek. Sleuven in het blad gefreesd ten behoeve van de verwarming onder het blad.
   
Teakhouten kuip banken
Het vervaardigen van teak houten kuip banken. De bochten zijn gelamineerd met sperfineer (lagen hout van 1,5mm dik).
   
Zwevend dressoir
Het maken van een zwevend dressoir in MDF beplakt met Formica. Alles is netjes in verstek gezaagd, zodat de tekening op het Formica mooi doorloopt over de hele romp van de kast. Ook op de kleppen loopt de tekening mooi door. Gebruik gemaakt van verzonken klep scharnieren en een touch latch systeem. Zo zijn de scharnieren niet zichtbaar en zitten er geen grepen of knoppen op de kleppen. De klepscharen zorgen ervoor dat de kleppen netjes haaks open blijven staan.

   
Rechte steektrap
Het maken van een rechte steektrap naar zolder.
   
Nieuw winkel interieur
Het maken van een nieuw winkelinterieur. Bestaande uit een nieuwe toonbank met kastenwand. Tevens een kastenwand aan weerszijden van de de winkel. In samenwerking met meubelmakerij In Vorm Lisse.
   
Salon 29 meter zeiljacht
Het van de grond af vervaardigen van een salon van een zeiljacht. Tevens de kurkvloer in het voorschip gelegd en naden gekit.
   
Kast en bureau op maat
Het maken van een kast op maat onder en in een nis. Kast daarna weggewerkt met passpartout rand. De kast bevat 4 gedeeltes waarvan 1,5 hang en de rest legplanken in hoogte verstelbaar. 4 draaideuren met een soft-close systeem. Bureau op maat MDF met eiken fineer Pas gezaagd tussen de muren en netjes afgewerkt.
   
Trapleuning
Het ter plaatse maken van een massief eikenhouten trapleuning
   

Meubels voor verstandelijk gehandicapten
Het vervaardigen van meubels die tegen een stootje kunnen en zonder uitstekende delen waar men zich aan kan verwonden. Tevens aan de muur verankerd indien nodig
   
Aftimmeren rietenkap
De aftimmering verzorgen voor een aannemer van een villa in rotterdam. De betimmering van de rietenkap naar de houten kozijnen is helemaal met de hand gemaakt.
   
Scheepstimmerwerk
Het van de grond af vervaardigen van een gasten verblijf aan boord van een 34 meter zeiljacht.
   
Teakhouten dressoir
Het maken van een teak houten dressoir. Hoogglans schuifdeuren en zwevende planken.
   
Balie
Het maken van een ronde s vorm balie. Gemaakt van wit HPL. deuren zijn netjes gelamineerd zodat ze de ronding mooi volgen. Push to open deuren.
   
   
Ensuite kast
Het maken van een ensuite kast. Met jaren '30 details.
   
   
Inbouwkast
Het maken van een inbouwkast met deuren van wit betonplex en push to open systeem.
   
Inloopkast eiland
Het maken van een vrijstaand eiland in een inloopkast. Lades met push to open.
   
   
Badkamermeubel
Het maken van een zwevend teakhouten badkamermeubel. Deuren en laden push to open.